După numeroase căutări şi multe refuzuri, in zona localităţii Ungra (Judeţul Braşov), am reuşit cu greau să găsim loc de practică la o distanţa de 3 Km de Rupea la S.C. REPS S.R.L. – Hotel Dumbrava, pentru cursanţii ce urmează programele de formare în meseriile de Lucrător în alimentaţie şi Cameristă.

Domnul Dumbravă este un om extraordinar care a înţeles importanţa sprijinului pe care îl acordă oamenilor din localităţile apropiate, prin faptul că le oferăşansa de a-şi efectua stagiul de practicăîn cadrul hotelului său. El a înteles că formand personalul după standardele proprii, va avea potenţiali angajaţi pe care se poate baza la nevoie. De asemenea, indrumătorul de practică, administratorul hotelului, a dat dovadă de mult profesionalism şi multă dedicare în pregătirea cursanţilor, pentru ca ei să devină adevărati profesionisti în meseriile pentru care se pregătesc.

Fundaţia Agapedia România le multumeşte pentru colaborare şi pentru deschiderea de care au dat dovadă.

Hotelul Dumbrava din Rupea, are o poziţie liniştită la 5 km de centrul oraşului. Hotelul-restaurant Dumbrava oferă cazare cu acces gratuit la internet Wi-Fi şi un restaurant à la carte cu preparate din bucătăria tradiţională. Toate camerele sunt mobilate funcţional, având TV cu ecran plat, televiziune prin cablu, mini-frigider şi baie privată cu duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Facilităţile hotelului-restaurant Dumbrava includ un bar cu terasă, acces la un iaz de pescuit şi parcare privată gratuită. Cetatea medievală de la Rupea se află la 2,5 km de proprietate, iar Muzeul Etnografic Gheorghe Cernea este la mai puţin de 3 km. Biserica fortificată din Viscri se află la mai puţin de 10 km.” (sursa: http://www.hotel-dumbrava.ro/)

Persoană de contact:

Mihaela Bucşa, Specialist PR, mihaela@agapedia.ro , tel: 0368-409115.