Fundaţia Agapedia România, în parteneriat cu Asociaţia Community AID Network Braşov, anunţă finalizarea a încă 3 cursuri de calificare gratuite în cadrul proiectului RurAbility – proiect integrat de creştere a ratei de ocupare a persoanelor ocupate în agricultura de subzistentă, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă şi şomerilor din mediul rural din Judeţul Braşov”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 “Investeşte în Oameni!”, implementat în perioada aprilie 2014 – octombrie 2015.

În cadrul acestui proiect, în luna martie 2015, s-au finalizat următoarele cursuri gratuite de calificare:
– Comuna Ungra:

  • Cameristă, în data de 16.03.2015, au finalizat 21 de persoane.

– Comuna Şoarş:

  • Cameristă, în data de 17.03.2015, unde au finalizat 24 de persoane.

– Comuna Hoghiz:

  • Cameristă, în data de 18.03.2015, au finalizat 16 persoane.

În urma activităților de informare și publicitate, recrutare şi consiliere desfășurate de experții din cadrul proiectului, 359 de persoane au solicitat înscrierea la activitățile gratuite oferite în cadrul proiectului, din care 296 persoane au beneficiat de servicii de consiliere.

La finalul lunii martie, în urma finalizării a altor 3 cursuri de formare profesională, încă 64 de persoane au fost certiticate în meseria de cameristă.

Fundaţia Agapedia România doreşte o colaborare cu angajatorii care au posturi disponibile pentru lucrători în alimentaţie, cameriste, lucrători în comerţ, asigurându-se identificarea celor mai potrivite persoane pentru aceste locuri de muncă. Fundaţia oferă asistenţă gratuită atât beneficiarilor cât şi potenţialilor angajatori pentru integrarea acestor persoane pe piaţa muncii.

Pentru detalii suplimentare despre proiect și cursurile aferente, puteți să ne contactați:

Telefon: 0368.409.115
E-mail: sau info@agapedia.ro
Website: http://rurability.agapedia.ro/