Fundatia Agapedia Romania

Fundatia AGAPEDIA Romania a fost infiintata in anul 1995 cu misiunea de a imbunatati calitatea vietii copiilor si familiilor aflate in dificultate, de a contribui la dezvoltarea sistemului de protectie a copilului si de a crea servicii sociale si medicale eficiente.

Fundatia AGAPEDIA Romania are 19 ani de experienta in dezvoltarea de servicii sociale, incluzand servicii de prevenire a separarii copilului de familia sa, precum si de protectie speciala a copilului lipsit temporar de ocrotirea parinteasca si servicii de asistenta socio-medicala pentru persoanele marginalizate social.

Avand inca de la inceput o vocatie internationala, Fundatia Agapedia Romania face parte din reteaua internationala AGAPEDIA alaturi de: Fundatia Agapedia Jurgen Klinsmann Germania, Fundatia Agapedia Bulgaria si Fundatia Agapedia din Republica Moldova.

Intreaga activitate a Fundatiei Agapedia este bazata pe respectarea drepturilor fundamentale ale omului, pe colaborarea directa cu organizatiile si institutiile implicate in domenii de asistenta similare si complementare si pe implementarea standardelor europene de calitate pentru serviciile sociale.

Lasă un răspuns